Geslaagde oud ledendag!

Op 21 mei vond het oud leden toernooi plaats. In ere van het jubileum kregen de oud leden van BC Mixed de mogelijkheid om weer eens lekker te komen badmintonnen. Tijdens het husseltoernooi zijn er veel verschillende wedstrijden gespeeld tussen oud- en huidig leden. Uit deze wedstrijden kunnen we ook concluderen dat je badminton niet verleerd, want wat konden ze het allemaal nog goed! Het toernooi was een  goede start van de dag vol sportiviteit en gezelligheid. 

Aansluitend kon iedereen aanschuiven tijdens een heerlijk buffet. Hierbij sloten ook meerdere (oud) leden aan die niet aan het toernooi hebben deelgenomen. Tijdens het buffet werd als verrassing onze nieuwe website gepresenteerd. Ook heeft de geheime commissie weer leden in het zonnetje gezet. Ditmaal ontvingen drie oud leden; Stan van Rixtel, Ilse Lahaije en Paul Plettenberg, een BC Mixed strippenkaart waarmee ze samen met iemand anders drie maanden lang gratis mogen komen sporten bij onze club. Hopelijk zien we ze binnenkort weer in de sporthal! 

Na gezellig bijkletsen onder het genot van het lekkere eten en een drankje was het tijd voor de pubquiz. De pubquiz, gemaakt en gepresenteerd door Ruud en Bas Fransen, bestond uit 100 vragen verdeeld over 10 categorie├źn. Algemene vragen, vragen over 60 jaar Mixed, Muziek vragen, reclame vragen en nog veel meer. Alles kwam aan bod. Na een geslaagde pubquiz ging team 5.2 bestaande uit Katja van der Vorst, Tim Lahaije, Annie en Toon Boetzkes, Cor Terheijden, Berton van Asseldonk en Jan Driessens er met de prijs van door.

De oud leden jubileumactiviteit was een ontzettend geslaagde dag die zeker voor herhaling vatbaar is!