Senioren

Speeltijden   

Over het algemeen ben je bij onze vereniging vanaf 18 jaar een seniorenlid. In sommige gevallen kan het voorkomen dat talentvolle jeugd op jongere leeftijd doorstroomt naar de senioren.

Speeltijd senioren 

Bij BC Mixed kunnen de senioren op vrijdagavond van 20.30 tot 23.00 uur vrij spelen. 

Hierbij wordt er om de twintig minuten van baan gewisseld zodat iedereen voldoende gelegenheid krijgt om te spelen. 

Trainingstijd competitiespelers

Op de vrijdagavonden krijgen de competitieteams een uur training van onze senioren trainer Ton Slaets. Alle competitieteams trainen in dit uur tegelijkertijd. Iedere laatste vrijdag van de maand vindt er geen training plaats en is er voor alle teams ruimte om vrij te spelen. In overleg kan hiervan afgeweken worden. 

Trainingstijd senioren competitiespelers: van 20.40 tot 21.40 uur

Trainingstijd recreanten 

De recreanten krijgen iedere vrijdagavond training van Peter van Leuken en Toon Boetzkes. Deze training duurt een uur. In tegenstelling tot de competitieteams trainen de recreanten iedere vrijdagavond. 

Trainingstijd recreanten: van 20.40 tot 21.40 uur.

 

Lid worden

Recreanten 

Onder de recreanten vallen bij BC Mixed alle spelers die geen competitie spelen. De recreantentraining wordt iedere vrijdagavond gegeven door enthousiaste trainers die zelf ook al lang lid zijn van onze club. De training duurt een uur van 20.30 tot 21.30 uur, maar wil i.v.m. enthousiasme nog wel eens langer duren. Als recreant mag je zelf beslissen of je meetraint of niet, aan- of afmelden is dan ook niet nodig. 

De beginnerscursus

Met enige regelmaat wordt er vanuit BC Mixed een beginnerscursus georganiseerd voor volwassenen die graag kennis willen maken met de badmintonsport. Tijdens deze cursus zijn de deelnemers bezig met het onder de knie krijgen van de beginselen van badminton.  Alle slagen komen hierbij aan bod en de spelregels worden uitgelegd. Het voornaamste doel van de beginnerscursus is echter: plezier, gezelligheid en duidelijk maken dat badminton een geweldige sport is.