Feestavond 2023: Pyjamaparty!

Zaterdag 1 april vond de altijd gezellig feestavond plaats. Dit jaar met als thema: Pyjamaparty! Badjassen, satijnen pyjama’s, lama pantoffels en zelfs een Eva kostuum; vanaf 20:30 uur stroomde de kantine van d’n Ekker vol met onze senioren leden gekleed in hun leukste slaapoutfits.

Met de hoop op een leuke prijs werden aan de deur flink wat lootjes voor de tombola gekocht. Om 21:00 uur werd de loterij afgetrapt door onze BAC. Van dinerbonnen tot paaspakketten, er werden vele leuke prijzen vergeven. De hoofdprijzen, twee mooie rackets, gingen uiteindelijk naar huis met Evi van Rixtel en (surprise, surprise) met Michael Iven!

Na de loterij barstte het feest al snel los. Onder het genot van een heerlijk drankje en met de leuke muziek van DJ Geert-Jan gingen de voetjes van de vloer en werd er uit volle borst meegezongen. Tussendoor even snel een foto maken in de photobooth-zone, genieten van lekkere snacks en weer verder met dansen.

De pyjamaparty was een groot succes! Bijzondere Activiteiten Commissie, bedankt voor het leuke feest en tot volgend jaar!

Ben jij benieuwd naar de toffe foto’s? Neem snel een kijkje bij het fotoalbum op de website!