Aanmelden Laarbeek badminton toernooi!

Op 1 december 2022 bestaat B.C. De Ganzeveer 45 jaar! Daarom organiseren zij op 10 december 2022 het Laarbeektoernooi. Het toernooi start in de middag in MFC De Dreef in Aarle-Rixtel met aansluitend een gezellige feestavond.

Het toernooi en de feestavond zijn voor alle inwoners van Laarbeek en alle leden van de drie Laarbeekse badmintonverenigingen en eventuele partners. Deelnemen aan het toernooi kan vanaf 16 jaar, de feestavond is 18+. Je kunt je inschrijven voor het toernooi, de feestavond of beiden. De kosten voor deelnamen aan het toernooi zijn €7,50. Om 14uur start het toernooi en het duurt tot circa 18.30uur met een uitloop tot 19 uur. Aansluitend is er gelegenheid om te douchen, om te kleden, een hapje te eten (inbegrepen voor deelnemers aan het toernooi) en zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Vanaf 20.30uur barst het feest los.

Inschrijven voor het toernooi/en of de feestavond kan via deze link. (Ook kun je de QR-code op de bijgevoegde poster scannen). De inschrijving sluit op 20 november!